TRAXX, de zuinige, schone en betrouwbare diesel

Kiezen voor TRAXX Diesel, is kiezen voor rendement. Uiteindelijk geldt immers het bedrag onder de streep. Met TRAXX staat daar een positief rendement. Een rendement dat mede wordt bereikt door de krachtige reinigende additieven in de diesel. Die zorgen ervoor dat de motor optimaal blijft presteren, omdat alle roetvervuiling in injectoren continu wordt verwijderd en tegengegaan. Bovendien zorgt het extra hoge cetaangetal van 55 voor een snellere en krachtigere verbranding – en dus meer rendement.

Ook onnodige stilstand kost onnodig geld. Daarom bevat TRAXX Diesel een efficiënte bacteriebestrijder, die bacteriegroei in de brandstof voorkomt. De kans op vervuilde brandstoffilters (en onverwachte stilstand van uw wagen- of machinepark) neemt daardoor aanmerkelijk af. Ook is de schuimvorming bij het tanken significant minder, waardoor tankbeurten sneller afgerond zijn. Ofwel: weer sneller aan het werk.

Maar er is meer! TRAXX verlaagt ook op eenvoudige wijze de uitstoot van CO2, NOx en fijn stof van motoren. Dit biedt reële kansen voor uw bedrijf wanneer u met duurzaam ondernemen, Lean & Green of de CO2-Prestatieladder aan de slag gaat.

Lees hier wat gebruikers van TRAXX Diesel vinden.
 


Uw voordelen op een rij:

1. Tot wel 5% brandstofbesparing
2. Minder uitstoot van CO2, NOx en fijn stof
3. Een optimale inspuiting en snellere verbranding van de diesel in de motor
4. Zeer goede track record in het voorkomen van bacteriegroei
5. Beschermt uw tank tegen roest en bacterievervuiling
6. Voldoet volledig aan de EN590 norm voor dieselbrandstof
7. Controleerbare kwaliteit

Kortom: met TRAXX Diesel in de tank blijven uw vrachtwagens en/of machines zuiniger, betrouwbaarder en schoner lopen. En dat biedt u als ondernemer concrete voordelen en kansen. Wilt u weten hoe TRAXX Diesel ook uw rendement kan verhogen? Neemt u dan vrijblijvend contact met onze medewerkers op het nummer 0492-34 12 21 of stel hier uw vraag.

Meer informatie over TRAXX Diesel kunt u ook vinden op www.traxx-diesel.nl

TRAXX_Diesel_motor_en_tank.jpg
Van Kessel Olie