Verlaag uw kosten, verhoog uw rendement

Transportbedrijven streven constant naar een zo efficiënt mogelijk inzet van hun wagenpark. Dan heeft u aan Van Kessel Olie een waardevolle partner. Brandstoffen, tankkaarten, smeermiddelen, AdBlue, rapportagetools en duidelijk advies op maat: dat zijn de oplossingen die Van Kessel Olie aan u kan bieden. Perfect afgestemd op uw wagenpark en organisatie, zodat u zeker weet dat u maximaal rendement haalt uit uw wagenpark.

Hoe draagt Van Kessel Olie bij aan een efficiënter wagenpark?

  • Kwaliteitsbrandstof (TRAXX Diesel) voor uw thuistankinstallatie(s)
  • BP tankpassen voor (inter-)nationaal gebruik (20.000 stations in 36 landen)
  • Brandstofregistratie-software voor optimaal inzicht in uw brandstofkosten
  • Hoogwaardige smeermiddelen die uw onderhoudskosten verlagen
  • Persoonlijk advies om uw olievoorraad te beperken en uw kosten te verlagen
  • Producten en diensten die uw CO2-uitstoot verminderen
  • AdBlue
  • Snelle diagnose services bij technische calamiteiten om stilstand te voorkomen

Samenwerking met Van Kessel Olie betekent samenwerken met een partner die meedenkt en meegroeit met uw bedrijf. Door een correcte service, kwaliteitsproducten en marktconforme prijsstelling willen wij écht iets bijdragen aan uw bedrijfsvoering, met name op het gebied van continuïteit, zekerheid en duurzaamheid.

Bent u benieuwd wat Van Kessel Olie voor uw bedrijf kan betekenen?
Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.


BCTN, containerterminals en intermodaal vervoer:
“De dienstverlening van Van Kessel Olie bespaart ons tijd en regelwerk”

Binnenlandse Container Terminals Nederland B.V. (BCTN) is actief in het intermodaal vervoer met terminalhubs in de belangrijkste economische centra van Gelderland, Brabant en Noord-Limburg, en ook in aangrenzend Duits gebied. De BCTN-terminals vervoeren jaarlijks een volume van ruim 350.000 TEU. Dat komt neer op ca. 10% van het totale Nederlandse containervolume.

Van Kessel Olie levert op 3 locaties TRAXX Diesel voor de overslagkranen, heftrucks en vrachtwagens van BCTN. Wim Busser, operationeel directeur van BCTN, legt uit: “Natuurlijk was een scherpe brandstofprijs belangrijk bij onze keuze voor Van Kessel Olie, maar ook de dienstverlening speelde een grote rol. De planners van Van Kessel Olie houden continue het brandstofniveau in onze dieseltanks in de gaten en zorgen ervoor dat wij steeds tijdig nieuwe brandstof geleverd krijgen. Zelfs het brandstofniveau in één van onze grote Liebherr overslagkranen wordt door hen vanop afstand opgevolgd. Op deze manier heeft Van Kessel Olie ons gehele brandstofvoorraadbeheer voor ons uit handen genomen. Dat bespaart ons een heleboel tijd en regelwerk.”

Wij zijn een toekomstgericht bedrijf en hechten daarom veel waarde aan efficiency en duurzaamheid. Het feit dat Van Kessel Olie - net zoals BCTN - de Lean & Green Award behaald heeft, en op die manier actief bezig is met CO2-reductie en duurzame logistiek, sprak ons ook erg aan.” aldus Wim Busser.

bctn2.jpg

Alptax Taxiservice:
"Gekozen voor TRAXX Diesel omwille van brandstofbesparing en CO2-reductie"

Alptax Taxiservice B.V. uit Deurne biedt een breed scala van professionele vervoersdiensten aan. Hierbij staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel. Dat bewijst o.a. de Award voor Meest Maatschappelijke Partner 2012 die Alptax Taxiservice onlangs in ontvangst mocht nemen (zie video).

Bij een vervoersbedrijf vormt emissiereductie natuurlijk een belangrijk onderdeel van MVO. Daarom heeft Alptax Taxiservice gekozen voor TRAXX, een zuinige en schone dieselbrandstof. “Dankzij de sterke reinigende werking van TRAXX blijven de injectoren langer schoon en verloopt de verbranding sneller en vollediger. Dat vertaalt zich in een brandstofbesparing van gemiddeld 3,5%. Bovendien hebben wij onze CO2-uitstoot met zo’n 30 ton per jaar kunnen verminderen.” aldus Casper Pouwels, bedrijfsleider van Alptax Taxiservice.

Bovendien kan deze schone dieselbrandstof zonder aanpassingen in alle dieselvoertuigen gebruikt worden. Dit in tegenstelling tot vele alternatieve brandstoffen waarbij je vaak in auto’s met aangepaste motoren en tanks moet investeren.”

Voor meer informatie over Alptax Taxiservice: www.alptax.nl

Alptax.jpg
Van Kessel Olie