Castrol wordt de officiële olieleverancier van de Piaggio Group

05-05-2017

Castrol en de Paggio Group hebben een meerjarige wereldwijde overeenkomst gesloten voor de levering van smeermiddelen voor alle motor-, scooter- en bromfietsmerken van deze Italiaanse groep, zijnde Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi en Gilera.

Deze overeenkomst houdt in dat alle Piaggio Group tweewielers exclusief af-fabriek met Castrol motorolie zullen worden afgevuld. Daarnaast zal Castrol ook diverse transmissie- en industriële oliën leveren. Castrol POWER1 5W-40 en Castrol POWER1 10W-40, de aanbevolen producten van de Piaggio Group, zullen ook worden verdeeld via de Piaggio Motoplex brandstores in Europa, Azië en de Pacific.

Piaggio Group koos voor Castrol naar aanleiding van de uitstekende prestaties van Castrol POWER1 motorolie tijdens een streng testprogramma van o.a. praktijktesten.

piaggio_castrol.pngPiaggio Group en Castrol hebben een aantal zaken gemeenschappelijk: beide merken zijn namelijk meer dan 100 jaar oud en worden beschouwd als pioniers in hun respectieveleijk vakgebied. Daarnaast hebben beide merken een unieke staat van dienst in de auto- en motorsport: de merken van de Piaggio Group hebben gezamenlijk maar liefst 104 wereldtitels in de motorsport gewonnen en Castrol was olieleverancier en partner van 21 world land speed records.

Meer weten over Castrol smeermiddelen voor motorfietsen? Onze medewerkers vertellen u er graag alles over op het nummer 0492-34 12 21 of via email naar verkoop@vankesselolie.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht

Van Kessel Olie