Betrouwbare smeermiddelen voor vrijwel elke toepassing

Van Kessel Olie focust zich op de specifieke uitdagingen van ieder segment in de industrie en voorziet deze van specifieke smeermiddelen- en brandstofoplossingen. Onze partners Castrol, BP, Argos, Total en Quaker houden voortdurend de laatste eisen op het gebied van specificaties, materiaalontwikkeling en milieubeperkingen in de gaten. Daardoor beschikken wij over een uitgebreid assortiment brandstoffen, smeermiddelen, vetten en speciale producten voor vrijwel elke toepassing.

  • Smeermiddelen voor vrijwel elke toepassing: tandwielkasten, transmissies, compressoren, hydrauliek, voedingsindustrie (foodgrade), enz.
  • Hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen: Snij-, vorm- en dieptrekoliën, reinigers, conserveringsoliën, watermengbare koelvloeistoffen, enz.
  • Actuele en duidelijke productinformatie-en veiligheidsbladen
  • Analyses van oliemonsteranalyses en diagnoseservice door onze technische adviseurs
  • Brandstoffen en AdBlue
  • Milieu- en olieopslagadviezen

Kortom, Van Kessel Olie kan, als leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en brandstoffen, u helpen bij het verzekeren van een betrouwbare, efficiënte en veilige werking van uw machines. Meer weten over onze producten en diensten?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.


Gerrits Metaalhandel, recyclingbedrijf:
"Correcte service, kwaliteitsproducten en marktconforme prijzen"

Gerrits Metaalhandel is gespecialiseerd in het scheiden van ferro en non-ferro metalen, en het terugwinnen van restmaterialen. Het bedrijf beschikt over vestigingen in Helmond, ’s Hertogenbosch, Venlo, Oss en Born. Sinds 2000 verzorgt Van Kessel Olie de leveringen van TRAXX Diesel en AdBlue op alle vestigingen, alsook BP tankpassen voor onderweg en BP smeermiddelen voor het onderhoud van het machinepark.

Deze ‘alles onder één dak’ aanpak bevalt Gerrits Metaalhandel prima. Karel Gerrits, directeur van Gerrits Metaalhandel, licht toe: “Wij hebben voor Van Kessel Olie gekozen omdat zij al onze brandstof- en smeerolie behoeften voor ons konden regelen. Een mooi voorbeeld is de manier waarop Van Kessel Olie steeds automatisch tijdig brandstof levert. Door vanop afstand zelf het brandstofniveau in onze tanks op te volgen, moeten wij nooit meer vrezen voor droogvallers en stilstand van onze machines. Op deze manier zorgt Van Kessel Olie echt voor een stukje ontzorging.”

“Wij hechten veel belang aan een correcte service, kwaliteitsproducten en marktconforme prijsstelling. Bovendien verlopen de persoonlijke contacten met Van Kessel Olie erg prettig. De vertegenwoordiger van Van Kessel Olie loopt hier niet nodeloos de deur plat, maar helpt mij wel met doelgericht advies wanneer ik daarom vraag
” besluit Karel Gerrits.

Gerrits_metaalhandel.jpg
Van Kessel Olie